Hälsningar från Sverige!

 Lempäälän lukion ruotsin kulttuurikurssilaiset lähtivät kohti Tukholmaa maanantaina 22.4. Matka taittui mukavasti bussilla ja laivalla. Tiistaiaamuna saavuimme ystävyyskoululle ja aloitimme ryhmätöiden tekemistä koulun oppilaiden kanssa. Loppupäivä vietettiin retkeilymajalla ja Tukholmassa. 


 Keskiviikkona lähdimme katsastamaan Uppsalaa, jossa vierailimme kirkossa ja museossa. Saimme myös hieman vapaa-aikaa tutustua Uppsalan keskustaan. Ruuhkien takia suunnitelmat menivät illan osalta hieman uusiksi, mutta päädyimme lopulta viettämään porukalla texmex iltaa retkeilymajalla.


Torstaina esitimme koululla ruotsalaisten oppilaiden kanssa yhdessä tekemämme ryhmätyöt. Esitysten jälkeen lähdimme Tukholmaan tutustumaan nähtävyyksiin, joita ruotsalaisten oli määrä esitellä meille. Päivään Tukholmassa sisältyi myös vapaa-aikaa, jota jokainen käytti haluamallaan tavalla, esim. shoppaillen tai aurinkoisesta säästä nauttien. Lähdimme torstai-iltana laivalla kohta kotia ja olimme perjantaiaamuna jo klo 10 takaisin koululla.

teksti&kuvat: Ilona Koski 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman toiselta puolelta

Team Lelu armeijan leivissä

Lelun uuden oppilaskunnan hallituksen esittely