Lelun uuden oppilaskunnan hallituksen esittely

Oppilaskunnan uusi hallitus valittiin tammikuun alussa. Toisen vuosikurssin opiskelijat vaihtuivat hallituksen vanhimmiksi ja ensimmäiseltä vuosikurssilta valittiin poikkeuksellisesti 5 uutta jäsentä hallitukseen. Ohessa kuva ja lyhyet esittelyt jokaisesta oppilaskunnan asioita ajavasta jäsenestä!


Esittelyjärjestys takaa eteen ja vasemmalta oikealle.
Ronja Nummela
Ronja on toisen vuosikurssin opiskelija ja edustaa luokkaa 12A. Hän toimii myös hallituksen sihteerinä. Vesilahtelaisen Ronjan harrastuksiin kuuluu lukeminen ja unelmana on matkustaa maailman ympäri.

Sara Vihanto
Sara on ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja edustaa luokkaansa 13C:tä. Hän asustelee Lempäälässä ja harrastaa taekwondoa. Saran (vaatimattomana) tavoitteena on selvitä lukiosta hengissä.

Totti Hämäläinen
Totti on toisen vuosikurssin opiskelija ja edustaa luokkaansa 12D:tä ja toimii hallituksen varapuheenjohtajana. Hän tulee Lempäälästä, Hauralasta, ja harrastaa matkustelua ja bloggailua sekä osallistuu aktiivisesti erilaiseen edustustoimintaan. Seuraavassa oppilaitoksessa hän toivoo opiskelevansa esim. lakia tai valtiotieteitä. Totin tavoitteena on selvitä elämän tarjoamista haasteita.

Lauri Arasalo
Lauri on ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja edustaa luokkaa 13A. Lauri tulee Lempäälän Hauralasta ja harrastaa juoksemista ja musiikin kuuntelua. Hän nauttii myös lukemisesta ja pitää puujalkavitseistä. Laurin tavoitteena on lukion kunniallisen suorittamisen jälkeen päästä opiskelemaan lääketiedettä, päämääränä toimii lääkärin ammatti.

Aatu Hussa
Aatu toimii ensimmäisen vuosikurssin opiskelijana toisena luokan 13A edustajana sekä hallituksen rahastonhoitajana. Hän tulee Lempäälästä ja harrastaa partiota. Aatua kiinnostaa myös erityisesti historia sekä vieraat kielet.

Mariisa Uusitalo
Mariisa edustaa luokkaa 12B ja on siis toisen vuosikurssin opiskelija. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana. Mariisaa voi kuvailla energiseksi ja pirteäksi, ja hän harrastaa vaatteiden yms. ompelua sekä käsitöitä ja partiota. Mottona Mariisalla toimii "Chillin'; the art of doing nothing without being bored."

Riku Väisänen
Riku on ensimmäisen vuosikurssin edustaja luokalta 13D. Riku tulee Lempäälästä, Hakkarista, eikä häneltä hymyä puutu. Tämän hyväntuulisen toverin yhtenä mottona toimii aforismi "ystävällisyyttä on vaikea antaa pois, sillä sen saa useimmiten takaisin."


Susanna Mäkelä
Susanna on luokan 13B edustaja ensimmäiseltä vuosikurssilta. Susanna tulee Vesilahden Narvasta. Hän haaveilee pääsevänsä jatko-opiskelemaan äidinkielen opettajaksi, mutta tämänhetkisenä tavoitteena toimii lukion kunniallinen suorittaminen.

Milo Brown
Milo edustaa toisen vuosikurssin edustajana luokkaa 12C. Hänen harrastuksiinsa kuuluu mm. ultimate ja musiikki. Milon tavoite on lukion jälkeen pyrkiä opiskelemaan kauppakorkeakouluun Helsinkiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman toiselta puolelta

Team Lelu armeijan leivissä