Kokoustelua Tampereella

Pakkaillessa reppuun kokeita saattoi tiistaina (10.12.2013) huomata käytävillä melkoisen paljon monenkirjavia ilmeitä. Kun yksi puuskahti karvaasta pettymyksestä, toinen selitti kaverilleen tohkeissaan onnistuneesta suorituksesta. Yhteinen ilo tuntui löytyvän siitä, että koulupäivä päättyi tuttuun tapaan kaikilla aikaisemmin.

Myös oppilaskunnan hallituksen jäsenet olivat pirteinä. Suunniteltu virkistäytymisiltapäivä oli tarkoitus järjestää juurikin tiistaina Tampereella. Luvassa oli kevyttä epävirallista kokousta ruokailun merkeissä ja melko aikainen vanhan hallituksen hyvästely elokuvissa käymällä.

Matka taitettiin kimppakyydeillä. Turhautuneilta huokauksilta ei vältytty, kun autoon ahtautui viisi henkeä. Vaikka sopu sijaa antaa, ei esimerkiksi radiokanavan valinnasta tultu minkäänlaiseen yhteisymmärrykseen. Huutoäänestyksessäkin tytöt voittivat, mokomat. Muutaman ajo-ohjeen jälkeen jalkauduimme Finlaysonin kompleksin luo.

Ravintola oli ennalta päätetty, mutta kun kaikilta oli saatu varmistus, päätimme kokeilla onneamme lounasaikaan - varausta kun ei ollut tehty. Meidän tuuriksemme saimme pöydän hieman sivusta, mikä mahdollisti rennon ilmapiirin ja rauhaisan keskustelun. Puheenaiheiksi nousivat mm. tämän vuoden tapahtumat oppilaskunnan kannalta, Filippiinien katastrofi, erilaiset investoinnit, vierailut ja tulevat tapahtumat. Muutamia uusia ideoitakin iskettiin pöytään!

Ruokailu ei kuitenkaan ollut täysin tavallista kokoustelua, vaan mukaan mahtuivat myös maittavan aterian lisäksi muutkin asiat. "Ryhmäytymistä parhaimmillaan", taisi joku naurahtaa. Syömisen jälkeen kävimme hankkimassa leffalippuja menevään näytökseen. Koska tunnelma oli positiivinen, päätettiin yhdessä tuumin ottaa komedia The World's End. Vaikka osa hinkui kovasti Nälkäpeliin, ei tuokaan mikään maailmanloppu tuntunut olevan.

Tässä välissä tuisku ja tuuli ei haitannut, vaan päätimme käydä läheisessä Anttilassa hankkimassa viemisiä tuleville vieraille Sambiasta. Kun tytöt tutkivat erilaisia koulutarvikkeita lapsille, päättivät pojat ykskantaan mennä tarkastamaan elektroniikkatarjonnan. "Ette oo tosissanne.."

Kun vihot, kynät ja muut koulutarvikkeet oli valittu, kerättiin porukka yhteen tavaratalon tarjontaa tarkkailemaan. Tulevan glögitarjoilun tuotteet päätettiin ostaa myöhemmin lähempänä koulua, sillä elokuva alkaisi pian.

Saimme sattumalta koko salin omaan käyttöömme. Kävi vähän sääliksi Finnkinon kannalta, mutta ainakin nyt uskalsi nauraa ääneen ja jutella hieman rennommin elokuvan aikana. Elokuva tuntui olevan kaikkien mieleen ja äänettömästi pystyi toteamaan tämän olleen hyvä, joskin ehkä hieman aikainen, hyvästely ja kiitos nykyiselle hallitukselle.

- Totti Hämäläinen, 12D

Poppoo melkein kasassa: Olli kameran takana ja Milo ei päässyt lähtemään mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman toiselta puolelta

Team Lelu armeijan leivissä

Lelun uuden oppilaskunnan hallituksen esittely