Penkkarit

Aamulla 9.40 alkoi kolmosten abishow. Ilmapalloja ja paperisilppua heittävät abit juoksivat kiljuen yläkerrasta luokka kerrallaan, kiersivät juhlasalin ja asettuivat jonoihin salin reunoille.

Päällään abeilla oli kaikkea Lady Gaga -asusta Paavo Pesusieneen ja Milla Magiaan, taisi siellä pari banaania, Johanna Tukiainen, Jeesus ja heimollinen intiaanejakin juoksennella.


Esityksinä nähtiin mm.vandalismista mainitseva Lelu-uutiset, videoita läppäri-haastaateluista ja taide-esittelyistä, ''opettajat'' Call Me Maybe-musiikkivideossa, oppilaiden ja opettajien laulunnäytteitä viidakkokirjan, madagaskarin ja leijonakuninkaan musiikkien tahtiin, päässälaskua koulun pää-matemaatikoille, opettajien runoilua ja tietysti muutama palkintojenjako...mitalit sai mm. vuoden prinsessat, vuoden kikattelija, vuoden mautoilija ja monet muut. 





Lopuksi kiittivät opiskelijat vielä ryhmänohjaajiaan kiitoksin ja pienin muistamisin, pääsihän siinä vielä muutama muukin abi ilmaisemaan extra kiitoksiaan parille opettajalle.



10a



10b

10c

10d

Iloisen, vauhdikkaa ja nauruntäyteisen abishown jälkeen abit menivät syömään samalla kun kakkoset koristelivat rekat upein maalauksin.

10a
10c

10c

10d

10b



Pian oli aika abien päästä liikkelle ja ahtauduttuaan rekkoihin ja heiteltyään karkkeja, kuin mini ohjuksia, pikkuisille kerääjille lähtivät rekat lukion pihasta.

Muut alkoivat palata tunneilleen jos niitä oli ja muut keksivät omaa tekemistä, luolassa ainakin oli läksyjentekijöiden lisäksi joukko harjoittelemassa tanssiaskeleita huomista varten.

Kuvat ja teksti Ronja Nummela ja Taija Titov

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman toiselta puolelta

Team Lelu armeijan leivissä

Lelun uuden oppilaskunnan hallituksen esittely